Bezoekmogelijkheden

Casa biedt maandelijks mogelijkheden voor ouders en professionals om onze omgeving te komen bezoeken.

Bijeenkomstdagen overview

Onze maandelijkse informatiebijeenkomsten worden gepland met ouders en professionals in het achterhoofd.

Tijdens deze ochtenden en avonden vertelt Tessa Wessels meer over Casa en bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid om Casa van dichtbij te ervaren. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Voor meer details, zie de bijeenkomstdagen zoals vermeld in onze website agenda.

Houd er rekening mee dat als u zich aanmeldt voor een evenement(bijeenkomst) en er zijn niet genoeg aanmeldingen, de evenement (bijeenkomst) komt te vervallen. Wij zullen u een week van te voren hiervan op de hoogte stellen en u een andere datum aanraden.

2019 Bijeenkomstdagen

25 januari - vrijdagochtend
25 februari - maandagavond
26 maart - Dinsdagmorgen
16 april - dinsdagavond (Geannuleerd)
24 mei - vrijdagochtend
19 juni - woensdagavond
15 juli - Maandagochtend
27 september - vrijdagmorgen
23 oktober - Woensdagavond
21 november - donderdagochtend

Ochtend: 09:30 - 11:00
op onze locatie Goudenregensingel
Avond: 19:30 - 20:30
op onze locatie Duivestein

Aanmelden voor een informatiebijeenkomst:

U kunt zich voor elk van deze evenementen aanmelden door een e-mail te sturen naar communications@casaschool.nl met vermelding van en antwoorden op de volgende vragen:

• Naam
  • Mailadres
  • Organisatie (indien van toepassing)
  • Komt u als ouder, of als professional?
  • Voor welke datum meldt u zich aan? Als er voor die datum geen plek meer is, zult u dat kunnen terug zien op onze agenda.
  • Hoeveel mensen komen er met u mee? Als er niet genoeg mensen zijn, zullen wij u een week van te voren berichten dat de informatiebijeenkomst niet zal plaats vinden.
  • Heeft u specifieke vragen die u aan Tessa Wessels zou willen stellen op de informatiebijeenkomst? Zo ja, dan stellen we het op prijs als u dit aan ons wil doorgeven.
  • En een persoonlijke noot: Als ouder – hoe oud zijn uw kinderen? Welke startdatum is gewenst? Als professional – waarom wilt u meer weten over de Casaschool?

Onderwijspraktijk en observatie

Casa biedt ook de mogelijkheid voor individuen die hun lerarenopleiding volgen te komen observeren in onze klaslokalen.
Er zijn echter beperkte plekken beschikbaar.

Als u wilt komen observeren, stuur dan een e-mail naar communications@casaschool.nl met antwoorden op de volgende vragen:

• Wat is uw achtergrond? Doe u bijvoorbeeld een AMI-training? PABO? etc.
  • Wat is uw opleiding?
  • Op welke leeftijdsgroep richt u zich?
  • Wat zijn de data die u schikken voor observaties en/of onderwijspraktijk?
  • Waarom wilt u uw observatie en/of onderwijspraktijk bij Casa doen?

Als u een student bent die onderzoek doet voor uw scriptie, of als u een professional bent die wil zien hoe wij onze unieke pijlers in de praktijk brengen, bent u ook van harte welkom om een dag mee te lopen op Casa voor een unieke ervaring.

Als u ons om deze of andere redenen voor een dag wilt vergezellen, stuur dan een e-mail naar communications@casaschool.nl met de redenen waarom u zich bij ons wilt aansluiten en uw beschikbaarheid.