Werken bij Casa

Casa groeit en is regelmatig op zoek naar uitbreiding van het team. Wij zijn altijd op zoek naar oproepkrachten voor invalwerk.

Huidige vacatures:

Teamleader Onderbouw

Kom jij ons onderbouw team helpen? Wil je meedenken met de planning, de organisatie, onze samenwerking én het onderwijs innoveren? Klik dan hier voor Teamleader Onderbouw.

Nieuwe collega's Midden- en Bovenbouw

We zijn een kindcentrum met een onderwijsvernieuwend concept, hier open voor staan is een voorwaarde, ervaring hebben met onderwijsvernieuwing is een pré. Ook personen met andere relevante expertises worden van harte uitgenodigd te reageren. Klik hier voor meer informatie

Toezichthoudend Bestuurslid Financiën

We zijn op zoek naar iemand die kennis en ervaring heeft op het financiële vlak. We zijn een kindcentrum met een onderwijsvernieuwend concept, hier open voor staan is een voorwaarde, ervaring hebben met onderwijsvernieuwing is een pré. Ook personen met andere relevante expertises worden van harte uitgenodigd te reageren.

Voor de functie is het belangrijk dat de kandidaat niet werkzaam is bij Casa, geen kinderen heeft op Casa, of op andere wijze betrokken is bij Casa. De functie is onbezoldigd; er is sprake van vacatiegelden. Kijk hier voor meer informatie.

Het Keuken Team zoekt een nieuwe collega!

Vanaf juni 2022 zijn wij zijn op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om ons keukenteam te versterken. Dit kan als kookcoach door samen met de middenbouw kinderen de lunch te bereiden en/of als zelfstandig kok door de lunch voor de onderbouw kinderen te bereiden. Kijk hier voor meer informatie.

Open sollicitaties

Lijkt het je leuk om bij Casa te werken? Spreekt onze visie je aan en denk je hieraan een bijdrage te kunnen leveren? Ben je daarnaast flexibel en vind je het leuk om in een bevlogen en enthousiast team aan het werk te gaan? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv via hr@casaschool.nl.

Leerkrachten dienen in bezit te zijn van een Montessori-diploma. Pedagogisch medewerkers moeten in het bezit zijn van een geldig diploma voor kinderopvang. Ook Engelse native speakers met een Europees paspoort en in het bezit van bovenstaande papieren zijn zeer welkom om te reageren.

Casa is:

• Een omgeving waar de internationale Montessori-benadering de primaire pijler is;
  • Een omgeving waar de driejarigen onderdeel zijn van de onderbouwgroep;
  • Een integraal Montessori-kindcentrum: we zijn open van 8:00 tot 18:00 uur, 50 weken per jaar;
  • Tweetalig (Nederlands en Engels) met een internationaal karakter.

Jij bent:

• Iemand die de ontwikkeling van het kind fascinerend vindt;
  • Iemand die zelf flexibel is en het fijn vindt om in teamverband te werken;
  • ​Iemand die de missie en visie van Casa onderschrijft;
  • Iemand die actief aan de Casa Community wil bijdragen.
  • Iemand die, indien je nog geen Montessori-opleiding gedaan hebt, de Montessori-training online gaat doen en op Casa aan de interne Montessori-begeleiding zal deelnemen.

Je ziet:

• Kinderen die voornamelijk individueel geconcentreerd werken;
  • Alle gebieden die ingericht zijn zoals Maria Montessori het beschreven heeft;
  • Kinderen die vrij bewegen naar een buitenruimte waar dieren en gereedschap zijn, een speellokaal en een atelier;
  • Een geordend aantrekkelijk klaslokaal van twee keer de normale grootte;
  • Meerdere volwassenen die de grote groepen kinderen begeleiden;
  • Kinderen die tussen de middag een warme maaltijd met elkaar eten.