Toddlers

Casa wil het concept van integraal kindcentrum graag verder uitbouwen. Daarom gaan we in 2018 starten met een tweetalige Montessori-dreumes-/peutergroep (van één tot drie jaar). We starten met zestien kindplaatsen en zullen dit langzaam verder uitbouwen. De locatie voor deze groep zal het Koningshof-complex worden.

De kinderen worden opgevangen in een veilige, warme, huiselijke omgeving waarin hun primaire motorische coördinatie, onafhankelijkheid en taal gecultiveerd worden. Al het meubilair en materiaal is levensecht maar aangepast aan de lichamelijke afmetingen en capaciteiten van het kind. Ze eten ’s middags warm en worden zoveel mogelijk betrokken bij het voorbereiden van het eten. Verder zullen er ook de ‘practical life’-activiteiten en sensorische en exploratieve werkjes aangeboden worden die ook in de onderbouw beschikbaar zijn.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor kinderen die nu tussen de één en drie jaar oud zijn.

Bent u in verwachting of net bevallen dan kunt u uw kind ook al inschrijven. Heeft u nog geen kinderen op Casa, dan kunt u uw kind inschrijven middels de volgende link http://casaschool.flexkids.nl/aanvraag.

Heeft u wel kinderen op Casa, dan kunt u inloggen in Flexweb en vervolgens op de button rechts bovenin klikken: 'Kind aanmelden'.

Indien u meer informatie wilt over de toddlergroep, kunt u een informatieavond bijwonen. Check de agenda voor de eerstvolgende avond.

Pedagogisch beleidsplan Toddlers 2018

Voor tarieven en openingstijden kunt u de tarievenlijst raadplegen.

Voor online  informatie kunt u kijken naar onderstaande link:
http://montessoriguide.org/journey-to-independence/

Als u vragen heeft, mag u altijd mailen naar toddlers@casaschool.nl.