• Dit event is voorbij.

Informatieochtend

juli 15 @ 09:30 - 11:00

Kom bij ons langs voor een informatieve ochtend op onze Goudenregensingel locatie.

Tijdens deze ochtend ontvangt u een overzicht van Casa van Tessa Wessels; ze zal praten over Montessori, de achterliggende filosofie van Casa en hoe het geïntegreerd is in onze hele leeromgeving. We zullen het hebben over onze 6 pijlers en de concepten achter ons geïntegreerde leercentrum.

U krijgt ook de mogelijkheid om een rondleiding door de omgeving van onze onderbouw en de middenbouw te krijgen en de kinderen aan het werk te zien. Daarnaast is er tijd om mevrouw Wessels vragen te stellen.

Deze ochtend is open voor zowel ouders als professionals.
Wij hopen u daar te zien!

Als u aanwezig wilt zijn, kunt u zich via communications@casaschool.nl aanmelden voor dit evenement met de volgende informatie:

• Naam
  • Mailadres
  • Organisatie (indien van toepassing)
  • Komt u als ouder, of als professional?
  • Voor welke datum meldt u zich aan? Als er voor die datum geen plek meer is, zult u dat kunnen terug zien op onze agenda.
  • Hoeveel mensen komen er met u mee? Als er niet genoeg mensen zijn, zullen wij u een week van te voren berichten dat de informatiebijeenkomst niet zal plaats vinden.
  • Heeft u specifieke vragen die u aan Tessa Wessels zou willen stellen op de informatiebijeenkomst? Zo ja, dan stellen we het op prijs als u dit aan ons wil doorgeven.
  • En iets over u. Als ouder – hoe oud zijn uw kinderen? Welke startdatum is gewenst? Als professional – waarom wilt u meer weten over de Casaschool?

Datum:
juli 15