• Dit event is voorbij.

Informatieavond

juni 19 @ 19:30 - 20:30

Kom bij ons langs voor een informatieve avond op onze Koningshof locatie.

Tijdens deze avond ontvangt u een overzicht van Casa van Tessa Wessels; ze zal praten over Montessori, de onderliggende filosofie van Casa en hoe het geïntegreerd is in onze hele leeromgeving. We zullen het hebben over onze 6 pijlers en de concepten achter ons geïntegreerde leercentrum en u zult extra inzicht krijgen  in onze Toddler groep.

U krijgt de mogelijkheid om een aantal foto’s en video’s van al onze omgevingen te bekijken en onze Toddler omgeving te bezoeken.

Deze avond is open voor zowel ouders als professionals.

We hopen u daar te zien!

Als u aanwezig wilt zijn, kunt u zich via communications@casaschool.nl aanmelden voor dit evenement met de volgende informatie:

• Naam
  • Mailadres
  • Organisatie (indien van toepassing)
  • Komt u als ouder, of als professional?
  • Voor welke datum meldt u zich aan? Als er voor die datum geen plek meer is, zult u dat kunnen terug zien op onze agenda.
  • Hoeveel mensen komen er met u mee? Als er niet genoeg mensen zijn, zullen wij u een week van te voren berichten dat de informatiebijeenkomst niet zal plaats vinden.
  • Heeft u specifieke vragen die u aan Tessa Wessels zou willen stellen op de informatiebijeenkomst? Zo ja, dan stellen we het op prijs als u dit aan ons wil doorgeven.
  • En iets over u. Als ouder – hoe oud zijn uw kinderen? Welke startdatum is gewenst? Als professional – waarom wilt u meer weten over de Casaschool?

Datum:
juni 19