Casa Groeit
Casa Groeit banner

Casa Groeit!

Casa wil twee nieuwe projecten starten. Casa Lansingerland (0-12 jaar) en Casa College (12-18 jaar): tweetalig Montessori basis- en voortgezet onderwijs. Met voldoende steun kunnen we in 2023 van start!

Voor Casa Lansingerland betekent dit dat wij 130 ouderverklaringen nodig hebben van ouders met kinderen van 2, 3 of 4 jaar.

Voor Casa College hebben we ruim 600 ouderverklaringen nodig van ouders met kinderen met de leeftijd van 10, 11 of 12 jaar.

Deze ouderverklaringen zijn nodig om aan de overheid te laten zien dat er in deze gemeenten voldoende steun is voor een school als Casa. Staat uw kind al ingeschreven bij een andere school, maar spreekt u ons onderwijs wel aan? Laat dit dan weten met een handtekening via DUO.

De verklaring is geen inschrijving voor de school, maar u steunt het initiatief!

Casa groeit! Groeit u mee?

Tip: Houd uw DigiD gegevens en het burgerservicenummer van uw kind(eren) bij de hand!

U kunt Casa Lansingerland steunen wanneer u binnen een straal van 5 kilometer om Lansingerland woont.  Dit betekent van Delfgauw tot RotterdamKijk hier of uw postcode in dit gebied valt.

Aantal handtekeningen
We hebben in totaal 130 handtekeningen nodig om te mogen starten met Casa Lansingerland.

We hebben nu 26 handtekeningen!

Casa Lansingerland

20 %

U kunt Casa College steunen wanneer u binnen een straal van 15 kilometer om Pijnacker woont. Dit gebied rijkt van Scheveningen tot Rotterdam Zuid en van Leiden tot MaasluisKijk hier of uw postcode in dit gebied valt.

Aantal handtekeningen
We hebben in totaal 635 handtekeningen nodig om te mogen starten met Casa College.

We hebben nu 35 handtekeningen!

Casa College

6 %